Usein kysytyt kysymykset

Klikkaa kysymystä saadaksesi auki vastauksen
Kyllä. Kun sinut hyväksytään vuoroon, pääset ilmoittamaan mihin tapahtumaan haluat pääsyn festivaali-alueelle. Voit valita tarjolla olevista tapahtumista mieleisesi.
Emme pysty takaamaan tätä, mutta ohjeistamme hakijaa lähettämällä hakemuksen samaan tehtävään ja katsomme onko se mahdollista paikan päällä.
Tarjoamme viisi erilaista vapaaehtoistyö-tehtävää: siivousta, rakennusta, purkua, anniskelu- ja ravintola apua. Sinun tulee valita yksi näistä tehtävistä viimeistelläksesi hakemuksen. Jos jotain näistä työtehtävistä ei ole sivulla, työtehtävä on täyttynyt.
Jos haluat suorittaa useamman työvuoron, sinun tulee hakea näitä vuoroja erikseen. Maksimissaan kaksi vuoroa. Huomioithan, että moni ihminen hakee samoihin tehtäviin.
Valitsemme satoja vapaaehtoistyöntekijöitä joka vuosi.
Vapaaehtoistyössä suositusikäraja on 15 vuotta.
Suosittelemme ottamaan mukaan omia välipaloja/ evästä ja tyhjän vesipullon. Meillä ei ole ruokailua työvuoron aikana. Älä ota mukaan mitään, mitä et välttämättä tarvitse.
Pue yllesi sopivat ja asialliset vaatteet sään mukaan. Suosittelemme jättämään kotiin varvastossut/ballerinat, hameet ja vaatteet joita et halua liata. Hyvät kengät ovat ehdottomat.
Työhön kuuluu pääsy tapahtuma-alueelle festivaalin aikana, kiitokseksi avustasi tapahtuman järjestäjää kohtaan.
Suosittelen saapumaan paikalle 15 minuuttia ennen vuoron alkua, niin ehtii etsiä oikean paikan ja henkilön jolle ilmottautua.
Autopaikkoja on rajoitetusti aina paikasta riippuen, mutta rakennuspäivinä autolla pääsee varsin hyvin paikalle ja kannattaa paikan päällä sitten kysyä mihin voit jättää autosi. Tapahtuman aikana emme välttämättä pysty tarjoamaan parkkipaikkaa tapahtumapaikalta, joten kannattaa etsiä vapaita pysäköintipaikkoja tapahtumapaikan läheisyydestä.
Oma vesipullo kannattaa ottaa mukaan, tapahtuman alueella on aina vesipisteitä josta saat juomavettä pulloosi. Varustus kannattaa miettiä sään mukaan, sekä sellaiset että vaatteet saattavat likaantua. Emme vastaa rikkoutuneista kengistä tai vaatteista.
Rakennuksen aikana saat lipun suoraan käteen tai sähköpostitse. Tapahtuman aikana olevat vapaaehtoiset saavat myös lipun käteen heti, jos olet valinnut että teet työvuoron ennen kuin haluat mennä festivaaleille. Jos otat lipun etukäteen, niin saat lipun nimelläsi akkreditointikontistä pääportin läheisyydessä sopimusta vastaan. Otathan tällöin henkilöpaperit mukaan.
Jos et ole saanut lippua vielä vuorosta, niin kannattaa ilmoittaa vain sähköpostilla info@wknd.fi osoitteeseen, tästä ei sinulle tule laskua jos et vielä ole saanut lippua. Vuoro voidaan perua tai vaihtaa mahdollisuuksien mukaan.
Kaikille tulee sähköposti hyväksytystä vuorosta, tämän jälkeen sinun pitää käydä vielä festiworkistä "Hakemukset" -sivulta vahvistamassa ja valitsemassa päivä jolloin haluat tulla tapahtuma-alueelle festivaalin aikana.